Criolipoliza pentru slabire

Buna fetelor. Cu toate avem cel putin o zona unde grasimea persista, indiferent de ce mancam si de stilul de viata activ pe care il avem.

Norocul nostru este ca avem in orasul nostru saloane de remodelare in care te poti baza cu multa incredere, iar astazi doresc sa va vorbesc despre salonul de remodelare MandalaDaySpa. In loc sa iei in considerare efectuarea unei interventii invazive precum liposuctia, poate iti place ideea de procedura denumita criolipoliza.

Ce este criolipoliza?

Pe scurt, criolipoliza este o procedura non-invaziva care ingheata celulele adipoase in exces, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism.

Cum functioneaza criolipoliza?

Criolipoliza presupune folosirea a una sau doua aplictatoare, depinde de zona dorita. Se aplica un membran cu gel, cu rol de protectie a pielii, iar apoi sunt aplicate dispozitivele si aparatul porneste.

La inceput vei simti o senzatie de mici intepaturi pana cand zona devine amortita. Timp de 70 de minute trebuie sa stai in aceasi pozitie dar totul este foarte confortabil. La finalul procedurii cand se indeparteaza dispozitivul se va masa cu blandete zona respectiva pentru a se activa circulatia sangelui. Zona va ramane usor rosie si vei simti in primele zile ca o usoare febra musculara. (P.S – eu una nu am simtit nimic, am avut doar culoarea rosiatica in zona abdominala).

44332034_2183786468548122_3601196697486622720_n

Probabil te intrebi ce se intampla cu celulele adipoase inghetate cum m-am intrebat si eu.

Aparatele de criolipoliza tintesc celulele adipoase via temperaturi calibrate. La contactul cu temperaturile reci, celulele grase se cristalizeaza. Rezultatul final se va observa vizibil in cca 6 saptamani.

Daca cresti in greutate din nou ( eu sper ca nu ), excesul de grasime va fi depozitat in alta zona unde probabil inainte nu depuneai tesut adipos. insa stilul tau de viata sanatos si echilibrat nu va permite

Iar pentru cei interesati va lasam mai jos preturile noi pentru criolipoliza

Abdomen oferta! = 200 lei/ pers daca vin 2 persoane in acelasi timp pentru zona abdominala
Abdomen = 270 lei
( o singura persoana)
Solduri= 450 lei
Picioare = 450 lei
Coape = 450 lei
Fese = 450 lei
Genunchi = 450 lei

  • pentru mai multe se ofera un pret special

Programarile se fac pe nr:

Mandala DaySpa

0746 818 739

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings