Cu copii la Piață ! ( 9 )

Bună dragii mei. Acum câteva moment am terminat și eu sarcinile zilnice. Am fost la birou ( Lioara.ro), am venit acasă, am călcat, am făcut mâncare, mi-am hrănit familia J ( Sorin și cățeii ). Drept recompensă ei mi-au făcut o cafea, cafea care mă ajută să pot scrie aceste rânduri fără să mă gândesc la perna mea JJ.

Astăzi am avut alături de clasa a III-a C de la Școala Gimnazială „Nicolae Balcescu ” o nouă activitate cu tematica ” Cum să mâncăm sănătos un burger ?”.

Am învățat de mică, de la mama mea, că cele mai importante informații este bine să le schițăm cu mânuța noastra. Tocmai de aceea, clasa a III-a a venit pregătită cu o coală de hârtie și creioane colorate . Am desenat împreună un burger, l-am creat fiecare după gustul nostru și am învățat cum este indicat să mâncăm faimosul burger .

Alături de micuții noștri am parcurs astăzi următoarele subiecte :

care este diferența dintre un suc carbogazos din comerț și un suc proaspăt stors de noi
cum este mai sănătos să consumăm fresh-ul făcut cu mânuțele noastre
când este indicat să consumăm sucul de fructe și legume
ce înseamnă un burger sănătos
care sunt asocierile sănătoase și echilibrate din punct de vedere nutritiv într-un burger
ce sosuri sunt indicate a fi folosite: sosurile din comerț sau cele care le pregătim noi acasă împreună cu părinții noștrii
ce înseamnă pastila „falafel” din burger J (până să învețe denumirea cei micuți au denumit-o -” lafafel”
Mulțumim pe această cale locației Piata9 pentru că au creat și oferit un meniu sănătos micuților și astfel ei au avut ocazia să consume ( o parte pentru prima oară ) un altfel de burger „Falafel burger” și un fresh de portocale.

Falafel Burger a fost creat special pentru micuți din următoarele ingrediente: chifla proaspătă cu semințe, multe legume colorate tăiate asimetric pentru a căpta atenția, pastila de falafel din legume și năut însoțit de sos de iaurt. Fresh-ul de portocale este și va fii mereu în topul preferințelor copiilor noștrii. Este indicat să fie servit ca atare, fără adaos de apă sau zahăr.

Mulțumim locației Secom pentru generozitate și implicare, pentru furnizarea de informații și suplimente naturale pentru copii, mai ales acum când virozele încă sunt prezente.

Sunt foarte încântată pentru că am reușit din nou să las o amprentă pozitivă asupra celor mici, că am avut ocazia să discutăm împreună despre ce înseamnă alimentația sănătoasă și cât de important este să consumăm produse din ingrediente naturale.

Cei micuți au mâncat și s-au simțit foarte bine, după cum se poate observa și din pozele atașate J (mulțumim Sorin Bara ) . Sunt convinsă că nu va dura mult și vom avea din nou o nouă activitate în care să ne simțim bine și de ce nu, să și mâncăm bine J.

Cu drag,
Lioara – Consultant Nutritie Oradea – Nutritionist Oradea

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings