Cu sport si remodelare la -6 kg

lioara consultant nutritie oradea consultant lifestyle nutritionist oradea (26)

Hey girls 🙋🏼‍♀️!
Povestea mea incepe cam asa. Nu am avut niciodata probleme mari cu greutatea; mereu am fost fit sau activa, nu depaseam sa zic 56kg, inaltimea mea fiind de 1,68 ca sa va faceti o idee!

Cand eram mai micuta asta fiind sub 23 ani aveam 52 sau mai putin acum la 26 de ani parca mi s-a schimbat metabolismul nu imi mai stiam corpul, ce merge si ce nu, nu mai eram organizata ca sa zic asa. Am avut si o situatie destul de stresanta la job, mancand haotic sau deloc, sau mult la o masa daca nu mancam toata ziua, m-am mutat dintr-o tara in alta si mi s-a cam dat peste cap tot, corpul meu ajungand la 63 de kg.

Ma vedeam foarte pufoasa, mainile si picioarele umflate, nu prea beam foarte multa apa sau deloc!!!! Nu ma mai simteam bine cu mine efectiv! Trebuia sa fac ceva in legatura cu asta si am dat peste aceasta persoana minunata, Lioara, care m-a ajutat sa revin la normal ca sa zic asa, intr-un mod 100% sanatos.

Nu am slabit miraculos (ex intr-o sapt 7kg ); am slabit sanatos pe parcursul a 6 saptamani cu vointa si determinare manacand foarte sanatos. Multumesc Lioara – Consultant in Nutritie Oradea!!! Ceea ce este foarte important! Pe langa alimentatie m-au ajutat si masajele corporale, tratamente care au mers mana in mana cu regimul alimentar. Radiofrecventa a fost tratamentul meu preferat pentru tonifierea picioarelor, feselor si a abdomenului si impachetarile in tunel cu infrarosu (salonul Mandala Day Spa ). Sa nu mai zic de consumul de apa; sa consumi neaparat cantitatea de apa calculata conform greutatii tale si activitatii tale zilnice; este super importanta! Sa fiu sincera nici nu m-am omorat prea tare cu sportul (dar am incercat cat am putut sa fac cardio combinat cu exercitii cu propria greutate; dar repet fiind inainte fit si activa probabil m-a ajutat si corpul, asta depinde de la persoana la persoana!

P.S. daca aveti un iubit gurmand care mananca 2 prajituri in fata ta cand tu esti la regim!!! Va recomand sa “slap the hell out of him” glumesc, trimitet-l in alta camera sau sa manace afara singur 😂!

Cam asta este povestea mea va doresc succes si la cat mai multe kg minus!

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings