Despre iubire …

„Fericirea o face pe femeie frumoasa
si dragostea o face fericita. Iubirea este
adevaratul fard al femeii.”

Charles Baudelaire

Buna dragii mei. Tot am stat si m-am gandit: sa postez un articol despre vergeturi sau despre iubire?:P insa a iubi si a te simti iubit/a reprezinta tot. Inclusiv problema vergeturilor . Astfel astazi vreau sa va povestesc despre ce inseamna iubirea in perceptia mea si pe urma povestim despre subiectul 2. Pentru ca asa este…tanjim dupa iubire, dupa un ideal. Dar de multe ori nu vedem ce avem langa noi.
…Prieteni, sanatate, o locuinta, faptul ca acum putem citi acest articol…

Iubirea este povestea sufletului tau. A amintirilor. A oamenilor care au fost sau mai sunt alaturi de tine. Iubirea inseamna sa emani caldura, liniste, incredere, simplitate.

„Prea tarziu este doar la ultima bataie a inimii. Totusi, nu amana nimic pana atunci.”
Irina Binder

A iubi inseamna sa fii un om frumos… un chip care zambeste si emans liniste, calm… care socializeaza si iubeste oamenii.

A iubi inseamna sa ai grija de corpul tau. Ceea ce se vede in exterior reprezinta starile tale interioare. Fiecare avem o poveste in spate, niste experiente frumoase sau mai putin frumoase. Ideea este cum vrei sa mergi mai departe…sa invatam din experiente sau sa traim acolo, in trecut.

Sunt constienta ca tot ce se intampla are un sens. Toate actiunile, intamplarile, oamenii pe care ii intalnim, discutiile negative.. au un scop. Iar pentru mine astazi ( invatate cu greu ) este unul pozitiv, urmat de un zambet.

imi iubesc familia.
imi iubesc parintii pentru cum m-au crescut si ce mi-au daruit.
Iubesc orice om cu care interactionez, il intalnesc…desi pentru fiecare exista o alta formula a iubirii.
Iubesc starea oamenilor fericiti in care am putut si eu influenta intr-un oarecare fel.

” Alegem prea mult rational si prea putin cu sufletul. Alegem prea mult cu ochii si prea putin cu sufletul. Nu refuza nici o sansa de a cunoaste un om si de a-l iubi…”
Irina Brinder

Iubesc diminetile, iubesc sa imi beau cafeaua si sa infulec un fruct delicios si de asemenea sanatos.
Iubesc linistea, armonia, serile petrecute alaturi de prietenii dragi.
imi iubesc bunicii pentru povestiile lor de-ale vietii si energia pozitiva care o emana si pentru care de multe ori ii invidiez.:P
Iubesc oamenii care imi ofera o lectie de viata ( desi de multe ori ma gandesc- „Dar la persoana aceasta cu ce i-am gresit de se comporta asa” ) pentru ca numai asa pot sa ma maturizez.
Iubesc cateii care ma trezesc in fiecare dimineata la ora 6 pentru ca au doar nevoie de iubire. Sa vada ca te trezesti, ca ii mangai si ca stai cu ei. Cateii sunt atat de sinceri incat acestia ofera minut de minut iubirea onesta, unica fara nici un act fals.
Iubesc oamenii care doresc sa isi imbunatateasca starea fizica. Tocmai pentru ca se iubesc.

As dori sa pot transmite iubirea si persoanelor care mi-au facut candva sufletul negru. Mi-e dor de acele persoane pentru ca in urma lor au lasat amintiri frumoase. Pentru mine iubirea trebuie traita cat timp suntem in viata. Pentru ca asta este viata…. iubirea ! Restul sunt doar lucruri conexe.
si nu uita.. inainte sa ceri iubire… ofera iubire. Pentru ca tu esti un om bun!

Cu drag,
Lioara – Consultant in Nutritie Oradea

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Comments are closed.

Privacy Policy Settings