In prezent sunt mult mai increzatoare. Multumesc, Lioara!

nutritionist oradea lioara consultant nutritie (1)

Totul a inceput pe data de 13.06.2019, chiar dupa incheierea clasei a VII-a, cantarind 70 de kg. Incepusem sa nu ma mai simt bine in corpul meu, sa imi fie rusine sa mananc in fata altora, sa ma imbrac foarte larg si sa ma inchid in mine…

nutritionist oradea lioara consultant nutritie (1)

La inceput, nu credeam ca voi reusi sa slabesc, insa dupa prima saptamana de dieta, am slabit 2 kg, iar acest lucru m-a ambitionat si mai mult. A fost greu,am avut momente in care vroiam sa renunt, crezand ca nu voi reusi sa ajung la kilogramele dorite, insa cu ajutorul Lioarei – Consultant in Nutritie – si a celor dragi, am reusit sa slabesc 13 kg in 4 luni.

Acum sunt in perioada de mentinere, iar in aceste 4 luni am invatat cum trebuie sa mananc, sa ma simt si cum sa fac sport pentru a putea sa slabesc, dar si pentru a putea sa ma simt mai bine. Acum sunt in clasa a VIII-a, am 14 ani si sunt mandra de mine ca nu m-am dat batuta.

In prezent sunt mult mai increzatoare, nu mai imi este rusine sa mananc in fata altora, nu imi este rusine sa port o conversatie cu cineva si in sfarsit dupa mult timp imi iubesc corpul si ma iubesc pe mine!

Iti multumesc Lioara, pentru toate lucrurile facute, pentru sustinere si pentru dragostea oferita, m-ai ajutat foarte mult si nu as avea cuvinte destule sa iti multumesc pentru toate cele facute, esti minunata!

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Comments are closed.

Privacy Policy Settings