La mulți ani femeie!

La multi ani dragi femei, mame, domnisoare, dragi cliente. Astăzi este ziua noastră, ziua în care noi ne simțim speciale, pentru că DA… suntem speciale.

Ce este femeia ?

O întrebare la care stăm să ne gândim. Cine suntem noi doamnelor?

Majoritatea bărbaților își pun adesea întrebarea : ce reprezintă cu adevărat femeia ?Ei ne consideră de multe ori ca suntem nişte creaturi ,,complicate”, greu de înțeles, pline de contradicții. Ele au puterea să își schimbe părerea imediat, să zâmbească și să fie supărată în același timp.

,,Iubirea este adevăratul fard al femeii.” – Charles Baudelaire

O femeie este prea sentimentală în fața lui, a bărbatului. Oferim tot și DA avem și așteptări.

O femeie a visat și visează în continuare la viața de prințesă. Deci vrea să fie perfect totul. Mai ales căminul ei.

O femeie este pretențioasă. Deși își critică des bărbatul pentru cum s-a îmbrăcat sau de kilogramele în plus, ea îl iubește. Îl iubește atât de mult încât își asumă titlul de cicălitoare. Tocmai pentru că este pretențioasă și vrea ca cel de lângă ea să fie PERFECT.

O femeie este zâmbitoare, calmă cât timp ea se simte bine. Hainele ei frumoase, trupul perfect fără kilograme în plus, liniștea din căminul ei o fac sa zâmbească, să iubească și să fie linistita. O femeie blândă, caldă și multumită de viața ei va avea mereu ochii calzi care transmit iubire.

Nu există femei bune sau femei rele. Nu există femei urâte sau femei frumoase. Nu există femei slabe sau femei grase. Există un suflet. Sufletul ei transmite ceea ce vedem noi în exterior.

Dragele mele vă doresc să vă împliniți toate visurile, toate asteptările legate de propria persoană. Putem. Putem orice dragele mele. Împliniti-vă de astăzi visul. Aveti grijă de voi, de trupul vostru de sufletul vostru. O femeie fericită radiază prin atitudine, vorbe, privire.

Vă iubesc și încă o data „La mulți ani femeie” !

,,Femeile sunt uitate dacă uită să se gândească la ele însele.” – Louise Otto
Cu drag,
Lioara – Consultant Nutritie Oradea

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings