Ma numesc Bradau Marioara si am 62 de ani

lioara consultant nutritie oradea consultant lifestyle nutritionist oradea (27)

Am auzit de doamna Lioara de la un cunoscut din Oradea care a trebuit sa slabeasca 20 de kg pentru o operatie la ambii genunchi. In acel moment mi-a trecut prin minte gandul ca daca nu ai timp sa slabesti pentru o operatie (care te poate lua prin surprindere), o urgenta medicala – ce te faci?

In luna august 2019 am auzit si pe loc m-am hotarat si eu, mai ales ca am aflat de la aceea persoana ca doamna Lioara are in vedere si un meniu de post (miercuri si vineri) sau in cele patru posturi pe an.

Am ajuns la dansa pe 19.09.2019 cu 94,5 kg dupa o alimentatie foarte haotica si necorespunzatoare si am ajuns in 29.02.2019, dupa cinci luni la 71,7 kg si am constatat pe propria piele ca se poate trai foarte sanatos, fara paine multa, placina, dulciuri etc. Uneori mancam prea mult. Ii spuneam doamnei Lioara ca eu nu pot manca atata. Iar ea a zambit. A zis ca nu este nici o problema. Corpul meu stie de cat are nevoie.

Ma simt foarte bine, nu ma dor picioarele (soldurile), nu mai obosesc si am timp sa ma plimb in fiecare seara cel putin o ora. Nu mi-a fost de loc greu sa ma obijnuiesc, mai ales ca de la prima sedinta s-au vazut rezultate care iti dau ambitia de a merge mai departe. Cel mai important pentru mine a fost ca familia si sotul meu au fost alaturi de mine.

La inceputul programului nu am inceput cu un meniu fix de slabire datorita varstei mele. Mi s-a creat o schita alimentara in cadrul careia eu am putut sa imi gatesc si ce imi place mie. Gatesc zilnic si imi place foarte mult. Mi-am dat seama cat de important este sa consum apa ( si inainte consumam insa fara a observa cat consum si in ce parte a zilei ). Inainte mancam, adica ciuguleam, astfel incat nu sesizam ca mananc mult. Acum mananc doar de 3 ori pe zi ( cele 3 mese principale ) si uneori iau si o gustare. Am mancat din toate grupele alimentare, mi-am gatit ce imi place mie dar am si descoperit noi retete.

Ma simt foarte bine, am incredere in mine insa in acelasi timp sunt foarte incantata ca sotul meu face miscare zilnic alaturi de mine. Indiferent de vreme eu am iesit la miscare zilnica si sunt foarte mandra de mine.

Daca eu am putut la 62 de ani sunt convinsa ca voi, tinerele fete  care citesc acest testimonial o sa reusiti. „

Multumesc Lioara,
Consultant in Nutritie Oradea

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings