Monica la -15,5 kg!

Buna! Ma numesc Monica si sunt fericita mamica a bebelinei de 10 luni pe nume Jacqueline. Dupa cum stiti sarcina aduce multa bucurie, dar totodata si multe schimbari ale corpului, asa ca Jacqueline mi-a adus si mie un surplus de vreo 18 kg.

Dupa ce am nascut credeam ca o sa scap rapid de surplus, dar nu a fost asa. Eram foarte deprimata, nu imi placea cum arat si nici una din hainele preferate nu mai intra pe mine. Intrucat alaptam nu am avut curaj sa tin dieta, asta pana m-am hotarat sa apelez la un consultant in nutritie. Acum 2 luni, pe cand Jacqueline avea 8 luni am venit la prima întâlnire cu Lioara. Cu meniul dat, pe care l-am respectat 70% :d am reușit sa scap de surplusul acumulat in sarcina si de inca cateva kg care erau in plus si asta fara sa fie afectata alaptarea. La inceput nu i-am spus Lioarei ca mai degustam din bunatatile casei (prajituri, saratele etc).

Intr-un final m-am confesat in cabinetul Lioarei ca la spovedit, putin rusinata. Cu bucurie mare pentru mine ea m-a inteles si m-a invatat cum sa trec peste degustarile calorice si ce sa fac cand chiar nu reuseam sa respect meniul (mese, weekend plecata etc). Astfel incat pot spune ca am reusit sa slabesc si mancand ciorba de burta sau snitel. Am invatat ca poti manca ce poftesti daca ai grija la cantitate si la ora mesei. Evident pe langa programul alimentar am inceput sa fac sport (aerobic de 3 ori pe saptamana) si masaj anticelulitic de 2 ori pe saptamana.

Mi-am ingrijit pielea in timpul sarcinii zi de zi astfel incat, acum in programul de slabire am apelat si la masaj tocmai pentru calitatea pielii mele. Am reusit sa slabesc de la 76 kg la 61,5 in 60 de zile. Probabil va mirati (cum m-am mirat si eu :D) dar sunt convinsa ca m-a ajutat foarte mult alaptarea (da, si astazi alaptez :P).

Acum in sfarsit mi-am recapatat increderea in mine. Multumesc, Lioara – Consultant in Nutritie Oradea!

Succes si voua, doamnelor. Trebuie sa va doriti cu adevarat o schimbare si atunci totul va fii foarte, foarte usor.

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings