O poveste de succes… -35 kg!

1.Bună  Monica și îmi pare tare  bine  să te  am alături de noi cu o nouă etapă a site-ului. Spune-mi te  rog  Monica  cum definești tu frumusețea astăzi, la -35 de kg?

Bună  Lioara,  mă bucur că mi-ai pus această întrebare și în primul rând îmi face plăcere să te am ca și nutriționistă. Pentru mine conceptul de frumusețe acum la -35 de kg e definit de o mai mare încredere în mine ca persoană precum și de o stare de bine.Frumusețea pentru mulți dintre noi se reflectă in exterior dar prin ceea ce mănânci, prin stilul de viață sănatos pe care îl adopți ea se va reflecta la început din interior fiind  vizibilă pe parcurs si pe exterior.

Prin frumusețe nu înteleg tiparele de 90-60-90, ci dimpotrivă de o formă armonioasă  a corpului în funcție de înălțimea și conformația acestuia. Multe dintre noi ne confruntăm ori cu picioare groase ori cu burtică ori cu ambele dar ce e cel mai important este să te vezi frumoasă și atunci când nu ai ajuns la greutatea optimă, pentru că daca te vezi frumoasă emani încredere si o data cu încrederea vine și perseverența în a-ți atinge scopul.Indiferent de câte kg avem suntem fiinte umane, suntem frumoase în orice formă si trebuie să ne iubim pe noi în primul rând. O data ajuns la targetul dorit îți poți da seama cât de frumoasă ești dar nu uita că și înainte ai fost frumoasă dar ai avut povara kg în plus.

2. Monica, foarte  multe femei  vor citi din rândurile scrise de tine. Ai putea  să  le transmiți în câteva rânduri  persoanelor  care poate se află  acum la începutul  drumului tău  câteva  sfaturi?

Desigur.Dacă ești la începutul transformării tale și a pierderii în greutate trebuie să ai în primul rând respect fațâ de tine, de ce îi dai corpului tău să mănânce și nu în ultimul rând să nu  crezi că dacă ai ajuns la targetul dorit vei putea relua stilul de viață anterior pe care l-ai avut deoarece vei pune toate kg la loc si poate mai multe cum a fost în trecut și cazul meu. Din momentul în care am început să mănânc mai sănătos mi-am luat un angajament față de mine că acest stil de viață îl voi avea pe toată viața.Acest stil de viață sănatos nu vă privează de la grasimi, deoarece și ele sunt necesare,puteți savura chiar și o prăjitură dar toul cu moderație.

3. Foarte multă lume te întreabă pe stradă, la telefon, la salon sau pe rețelele de socializare cum ai reușit să ai ambiția să slăbești. Există un secret de-al tău :D?

Într-avevăr  primesc complimente oriunde mă duc și sunt întrebată cum am reușit dacă am făcut foamea sau multe alte lucruri. Răspunsul e simplu:nu am facut deloc foamea,dimpotrivă am mancat o varietate de alimente sănătoase chiar m-am și răsfâțat din când în când.Secretul meu e că deja am avut proiecția a cum voi arâta și chiar dacă nu am ajuns încă la kg dorite sunt pe aproape și nu am de gând să renunț deoarece o fac în primul rând pentru a fi mai sănatoasă și după pentru aspect.Și un alt lucru important este să ai perseverență și multă răbdare chiar dacă vedeți că stagnați o saptamână sau două. Important este să nu renunțați!

40380202_2170088713239223_6272767918690271232_n

4. Călătoria  kg  tale  a fost una lungă cu multe obstacole. Ai putea să ne enumeri câteva?

Da am avut și obstacole  când am fost de exemplu plecată la munte pentru mai multe zile și aveam tentația să mânânc mai mult decât trebuia.Dar după ce am revenit acasă am vazut că stagnam in greutate și m-am redrestat continuând cu planul pe care mi-l dădu-se Lioara.

5. Ce alimente nu ți-au plăcut în noua ta alimentație? Dar cele preferate?

Nu sunt genul care să aibe preferințe în alimentație,pot să spun că fiecare masă pe care am avut-o în noua mea alimentație am savurat-o și mi-a plăcut.De alimente preferate pot să spun că sunt adepta supelor  creme, chiar astăzi am încercat o retetă de supă cremă de usturoi copt care a fost o explozie de gusturi.

6. Care este ritualul tău de frumusețe?

Hmm,nu pot să spun că am un anume ritual, tot ce pot să spun e că am grijă să dorm cele 8 ore de somn,poate chiar mai multe ore,iar după ce mă trezesc îmi savurez cafeaua în liniște,am grijă să ma duc la masaj,măcar o data pe săptămână,îmi cumpăr produse pentru ten și pentru corp hidratante și desigur practic înot, un sport care îți pune fiecare parte a corpului în mișcare și care îți lasă pielea mai fină.

7. Cu sportul cum te-ai înțeles în toată această perioadă?

Sincer la început mi-a fost greu să mă apuc dar pe parcurs am înțeles că o fac pentru binele meu.Sportul pe care îl practic și care este preferatul meu este cum am zis mai sus înotul.De 4-5 ori pe săptămână ma duc la înot și de fiecare dată cănd îmi termin turele mă simt mult mai relaxată și detașată.Desigur mai practic și alergatul și mai merg și la saună.

8. După părerea ta,cât de important este felul cum arătăm?

Pentru mine cel puțin este foarte important cum arați deoarece îți conferă încredere în propria persoană și simțindu-te bine în pielea ta pur și simplu radiezi oriunde ai merge.Dacă îți pasă de tine,de sănătatea ta vei face această schimbare în bine a propriei persoane și crede-mă că eu nu regret că am facut acest pas,chiar dacă mai am puține kg de dat mă simt deja o altă persoană,mă simt bucuroasă dar încă știu că se poate și mai bine.Sfatul meu pentru doamnele și domnisoarele și de ce nu și domnii care se vor uita la ce am scris este sa fiți cea mai bună versiune a voastră.Vă doresc mult noroc și și să aveți răbdare.Nimic ce este bun nu vine în grabă ci vine doar în timp și cu multă dedicare și implicare.

9. Cum arată acuma diminețile,cum poți descrie cafeluța de dimineață sau chiar și cina?Sunt momente la fel de frumoase ca înainte sau există acuma ceva nou,ceva schimbat?

Totul s-a schimbat de când am adoptat un stil de viață sănătos deoarece mă simt mult mai energică și mult mai pozitivă de când am început să îmi pese de mine, de ceea ce mănânc.Tot timpul încep ziua cu zâmbetul pe buze și pe fiecare zi ce trece incep să devin versiunea mea mai bună.Dacă la mine s-a putut cu siguranță se va putea întâmpla oricărei persoane care dorește să aibe o schimbare în viață.Ultimul meu sfat este să nu renunțați niciodată și să adoptați stilul pe care Lioara ni-l dă prin meniurile pe care ni le face într-un stil de viață și nu doar un stil temporar până ajungeți la targetul dorit. Mult succes!

40410415_721648111517183_7971489452046417920_n
Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings