O scurta poveste la -38 kg.

Buna, numele meu este Brigitta si la sfarsitul lunii Iulie am decis sa schimb stilul de viata. Am incercat cu multe diete dar nici cum nu am reusit si nici nu am avut prea mult timp sa mananc sanatos. intr-o zi m-a sfatuit colega mea sa cer ajutorul Lioarei pentru ca si ea avusese probleme cu greutatea şi ea a reusit. in 6 luni am reusit sa slabesc -38 kg. La sfatul ei am inceput sa ma apuc de sport mi-a aratat exercitii care pot aplica si acasa adecvate la fiecare meniu si care o sa ma ajuta pentru a slabi mai eficient.

Mi-a fost groaza cand stiam ca o sa vina sarbatorile. La noi in timpul sarbatorilor obiceiul este sa petrecem timpul cu familia si cu prieteni, sa nu zic ca masa este plin de mancaruri care contin multe, multe calori. Inainte de sarbatori Lioara mi-o dat un meniu in care sa pot si eu sa savurez produsele traditonale. Am propus cand am iesit de la cabinetul ei ca o sa tin pas cu pas regurile si alimentatia ce mi-o dat. Cam 3 zile am reusit sa mananc cum a trebuit, insa pe urma au venit sarbatorile, am mers la bunici, la prieteni, venau musafiri la noi si regimul meu , alimentatia mea am lasat in urma si am inceput sa mananc tot ce inaninte nu mancam (cozonac, friptura, prajitura, ciorba de burta, etc..). 5 zile in continuare am mancat si am mancat, prblema era ca dupa ce am mancat nu faceam miscare ci am stat in fata televizorului. Eu am crezut cand o sa ma duc inapoi la Lioara o sa arata cantaru +2kg sau chiar mai mult.

lioara consultant nutritie oradea consultant lifestyle nutritionist oradea (13)

Am ajuns la Lioara – Consultant in nutritie si am inceput sa-i povestesc ce am facut si ce am mancat la sarbatori, nu a zis nimic prima data, ce doar mi-a aratat cantarul sa vedem cat arata. Bucuria mea ca numai 200 gr. in plus. Undeva am fost si bucuroasa dar si dezamagita. Bucuroasa am fost ca nu m-am ingrasat 2 kg sau mai multe cum am crezut eu , dar un pic am fost si trista deoarece nu am putut sa ma tin ce am propus mie.

Insa au trecut sarbatorile si am revenit inapoi la alimentatia curata sfatuita de Lioara. Sper in curand sa fac urmatorul testimonial: Cum am reusit sa slabesc „x” kg sanatos ?

Va imbratisez, Brighitta.

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings