Otilia la -23 kg

lioara consultant nutritie oradea consultant lifestyle nutritionist oradea (1) ro

Buna! Numele meu este Racazov Otilia si am 42 de ani. Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am confruntat cu probleme de greutate. Orice metoda încercam, de la diete „minune” online la „alimente” exotice, ele aveau doar un rezultat temporar sau îmi afecta sanatatea. In tot acest proces disperat de a gasi „cheia succesului” nici nu am realizat cat de mult rau imi faceam atât fizic cat si psihic. Am avut o lunga perioada de stagnare cand am inceput sa devin indiferenta fata de propria persoana. Nu îmi hraneam organismul, il solicitam prin consumul de zahar zilnic si multe, multe mâncare nesanatoasa. In urma cu câteva luni, am descoperit-o pe Lioara – Consultant Nutritie. O tanara consultant nutritionist care nu imi promitea „marea cu sarea” cum facuse multi înaintea ei, ci un stil de viata echilibrat („Ai rabdare Otilia ! „- mereu asta imi spunea). Vazand concursul organizat de ea pe facebook, am stiut ca trebuie sa îmi încerc norocul. Dupa extragerea castigatorilor, am ramas uimita de faptul ca eram unul dintre ei.

lioara consultant nutritie oradea consultant lifestyle nutritionist oradea (1) ro

Din momentul aflarii vesti, stiam ca acesta va fii un nou început pentru mine. De la prima sedinta cu Lioara, am vazut profesionalismul si motivatia cu care trateaza acest program probono. Planul alimentar facut saptamânal a fost primul pas spre împlinirea visului. Acesti „baby steps” facuţi dadeau roade, astfel dupa prima saptamana de dieta am reusit sa slabesc 5kg ( stiu ca a fost doar apa si continut intestinal dar asa m-am bucurat :P). Planul alimentar a mers manusa cu sedintele de la infrashape primite. Rezultatele fiind vizibile doar in cateva zile.

Sustinerea Lioarei pe tot parcursul acestui program m-au facut sa realizez cat de important este sa am grija de mine si de sanatatea mea si daca organismul intra intr-o perioada de stagnare pentru câteva zile o saptamâna, rabdarea este raspunsul. Dupa 4 luni, pot sa spun ca sunt un alt om. Am slabit 23kg si ma simt mai bine ca niciodata. Acum am inteles ca organismul trebuie hranit, hidratat si îngrijit. Orice este posibil indiferent de vârsta sau de greutate atata timp cat este motivatie.

Da, am facut sport ( desi nu imi place ) si da, am mancat si pizza 😛 ( aproape in fiecare saptamana )

Dar si multe, multe legume. Asta este una din mesele mele cele mai usoare.

Astazi sunt in perioada de mentinere pentru o perioada. Pe urma dupa ce stabilesc impreuna cu Lioara ma voi intoarce zambind inapoi la ea. Trebuie sa continuam pentru ultimele kilograme. Eu va urez si voua succes pentru ca nu este greu. Trebuie doar sa iti doresti cu A D E V A R A T !

Otilia,

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings