Perseverenta si motivatie la -6,5 kg

lioara consultant nutritie oradea consultant lifestyle nutritionist oradea (11)

Sunt foarte incantata. Azi e ziua in care mi-am demonstrat ca sunt un om ambițios. Stiam asta doar din anumite perspective, dar am bifat si rubrica alimentatie sanatoasa .

lioara consultant nutritie oradea consultant lifestyle nutritionist oradea (11)

Stiam de tine, Lioara, de pe retelele de socializare si te placeam, dar momentul in care te-am cunoscut personal am fost, efectiv uluita. Uluita de modestia ta ca om, bunatatea, transparenta, imbracate in ambalajul gros al profesionalismului. Meniurile primite de la tine au pornit drumul impreuna de la 55,4 km si cu rabdare, optimism si incredere am ajuns la 49 kg, am -8 cm la solduri ,-9 cm in zona bazinului si -5 cm in talie.

Am mancat de toate , carne de porc, peste , putin dulce , am invatat ca a slabi nu inseamna a te infometa

Ce m-a determinat? Faptul ca nu ma mai placeam cand ma uitam in oglinda . Nu m-am complacut, am fost motivata sa ajung la nr de kg pe care mu-l doream atat de mult . Nu m-a influențat nimeni , eu am fost singurul meu aliat si cel mai de folos. Lucrez de la ora 9 la ora 18:00, dar asta nu a fost o piedica sa imi pregatesc meniurile pentru pranz respectiv pt cina.

Nu dureaza mai mult de o ora! Fraza , sau mai bine zis , intrebarea cel mai des auzita a fost ,, de ce vrei sa slabesti? Esti bine si asa “ sau “ai chef sa iti mai gatesti dupa lucru ? Mananca o shaworma si gata.” Ei bine, nu ! Eu sunt cel mai bun remediu al meu , iar dupa aceasta perioada sunt cea mai buna versiune a mea.

Pot vorbi 3 zile despre tot ceea ce simt acum, starea mea de bine, optimismul meu , dar ma voi rezuma la „Multumesc, Lioara” – Consultant in Nutritie Oradea

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings