Programul „Slăbește” s-a încheiat

Programul ” Slăbește „

Bună prieteni dragi. Mă bucur să ne reauzim. Astăzi vreau să vă aștern câteva rânduri despre ultimul meu program online, pro bono, „ Slăbește „. În ultimul articol postat am detaliat informațiile despre acest program în care fetele puteau să se înscrie online cu singura condiție – să fie din Oradea și să nu aibă probleme de sănătate.

S-au înscris 26 de fete frumoase și dornice pentru o schimbare atât fizică cât și psihică. Prima noastră întâlnire a fost în locația superbă a colaboratorului nostru „Flavours Bistro” -Trade Center , unde ne-am cunoscut, am povestit și au primit schița alimentară pentru prima etapă de 2 săptămâni. Fetele au fost grupate în funcție de conformație în 2 grupe: furnicuțe vs albinuțe. A 2-a zi a urmat întâlnirea în aer liber, în parc unde a urmat sesiunea de sport. Fetele au venit pregătite, cu apa în mână și zâmbind. Ora de sport a fost pe atât de ușoară de spus și atât de grea de realizat. Pare un clișeu dar așa a și fost. Ora noastră de sport a reprezentat 15 minute de încălzire și 45 de minute de mers în ritm alert, fără oprire, cu pasul larg făcut și mișcând în continuu din brațe. Acest tip de mișcare a fost obligatoriu de făcut zilnic de către fiecare dintre participante.

Cu ajutorul grupului online de pe Facebook în ambele etape ale programului , fetele au ținut legătura, au postat masa pregatită, ora de sport, exercițiile efectuate acasă și cântarul evident 😀 .

La finalul primei etape au rămas în „cursa” 13 fete care au avut rezultatul cel mai bun. Atât din categoria de furnicuțe cât și din cea de albinuțe au mers mai departe în etapa nr 2. Al 2-lea program a ținut 10 zile în care s-a modificat doar schița alimentară. Programul de sport a rămas la fel, ele făcând zilnic mișcare. O mișcare simplă, deloc sofisticată dar care te ajută atât de mult în programul de slăbire.

Rezultatele fetelor au fost foarte bune și nu exagerez când spun asta. Pe parcursul celor 2 etape fetele au slăbit de la 7,6 kg la 6/5/4 kg.

Ochii îmi radiază de fericire și de încântare deoarece s-a format o comunitate mică dar fantastic de simpatică de domnișoare, doamne în mediul online care împreună au un scop măreț : schimbarea fizică și psihică prin adoptarea unui stil alimentar diversificat, echilibrat și sănătos. Mâncarea trebuie să rezolve o problemă, nu să o încurce. Prin intermediul alimentației putem să ne remodelăm corpul, să dăm un boost de energie și de revitalizare organismului nostru.

Mulțumim partenerilor noștri locali care au oferit premii, reduceri și care au crezut în dorința fetelor pentru o schimbare fizică și psihică.

Mulțumim Flavours Bistro, Dorbob, Aroma Cosmetics , Secom, Mandala Day Spa, Gossip Studio, DaviCrystals, StreetCoffe, Spotless.

Câștigătoarea programului Mirela, a reusit să slăbească -6,2 kg în cele 2 etape ale programului. Aceasta a primit cadou tot programul de slăbire și de evaluare corporală din partea mea Lioara.ro , o ședință de împachetare cu parafango MandalaDaySpa, o pereche de cercei cu colier de la DaviCrystals și un voucher în valoare de 200Ron de la Secom.

Sunt mândră și fericită pentru ele. Pentru munca lor. Le felicit pentru ambiție și pentru perseverență de care au dat dovadă. Mi-a plăcut foarte mult că s-au împrietenit, s-au ajutat între ele și da , au format o mică comunitate a lor. Bravo fetelor !! Sunteți un exemplu !

Am să vă atașez aici poze cu meniurile lor. Sunt convinsă că o să vă placă.

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings