Radiofrecventa corporala

Lioara - Consultant in Nutritie Oradea

MandalaDaySpa – locul unde tratamentele corporale transformă frumusețea corporală în visul tău.

Lioara - Consultant in Nutritie Oradea

După cum știți, sunt o mare fană a tratamentelor corporale. M-aș putea duce zilnic, dimineața și seara să mă răsfăț, asta dacă timpul și bugetul mi-ar permite. Însă o dată/ de 2 ori pe săptămână îmi fac timp. O perioadă a vieții mele nu am dat crezare tratamentelor. O fiță, o reclamă, nu este o necesitate, bani aruncați. Cam asta spuneam. Din perioada accidentării mele la genunchi ( + o operația la tibie ) am început ăa observ aspectul de picioare umflate în fiecare seară. Acesta a fost declicul în cazul meu. Am început să testez partea de masaje, tratamente, împachetări . Atât am tot testat până am găsit ceea ce mi se potrivește. Clasicul masaj anticelulitic combinat cu drenaj limfatic realizat săptămânal de 2/3 ori mi-au subțiat atât de tare picioarele, încât am scăzut 2 numere la blugi. Pe lângă masaj sunt fană și împachetărilor la rece și la cald și tratamentului – radiofrecvență corporală.

Astăzi vă povestesc despre acest tratament menționat și în titlu. Până nu am testat nu am vrut să spun nimic. Dar de acum dau verdictul- DA, poți să ai încredere.

Crede-mă, frumusețea estetică este ca o terapie pentru suflet. Poți sacrifica o oră pentru tine, pentru corpul tău. O piele frumoasă, întreținută, radiantă, fermă este cea ce ne dorim noi toate.

Radiofrecvența corporală este o metodă non-invazivă, nedureroasă. Este indicată de 2 ori pe săptămână. Se recomandă minim 6/8 ședințe.

Procedura durează 45 de minute și se realizează în zonele în care dorești tu.
Se aplică o cremă specială care în contact cu căldura ( 38-40 grade) devine uleioasă.

Se realizează pe baza de câmp magnetic, căldura penetrează în interior și ajută la stimularea producției de noi fibre colagen si elastină.

regenerarea fibrelor de colagen si elastina ajuta la fermitate, elasticitate pielii , pielea devine mai fermă, netez
efectul este imediat
este indicat împotriva vergeturilor, celulitei, lifting corporal
rezultatul este pe termen lung
Este foarte important de menționat !! Rezultatele cele mai bune sunt cele în care se combină alimentația curată, mișcarea fizică si tratamentele corporale. Ele lucrează sinergic, complementar. Dacă dorești o schimbare nu poți avea așteptări doar de la tratamente.

Frumusețea noastră este un dar. Un dar de care trebuie să avem grijă zilnic, minut de minut.

Te invit să te premiezi cu tratamente corporale la MandalaDaySpa unde frumusețea fizică este punctul lor central.

Ai grijă de tine, ai grijă de pielea ta.

Love,
Lioara – Consultant in Nutritie Oradea

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings