Testimonial dupa 6 luni de mentinere

Buna fetelor,
Astazi fac un testimonial dupa 6 luni de program…

Ma mentin!!!

Am inceput „strategic” inainte de Craciun 2018, de la 61 kg si am terminat programul in luna martie pe final, cand am ajuns la 53,6 kg. Sunt aproximativ 7 kg minus, care pentru conformatia mea inseamna destul de mult (sunt miniona).

Pentru a face o schimbare in viata pe o anumita directie (cazul de fata – scaderea in greutate), eu consider ca trebuie sa existe: 1 – o motivatie foarte mare si 2 – o persoana care sa te indrume si care sa iti dea sfaturile necesare. Subliniez ca nu am și nu am avut nici o problema de sanatate. Doar kilogramele in plus care ma suparau. in cazul meu, motivatia a fost de „a intra” in rochita de mireasa marimea 36 :)). Sa merg la Lioara – consultant in nutritie, la momentul potrivit, pe mine m-a ajutat foarte mult. Am fost indrumata si mi s-a deschis orizontul in ceea ce priveste o alimentatie corecta si poate mai important – o alimentatie potrivita – pentru mine.

Acum, dupa aproape 6 luni de la finalizarea programului (desi nu am mai mers la intalniri), sunt la aproximativ aceeasi greutate, cu oscilatii de cateva sute de grame ba pe plus ba pe minus, merg in continuare la masaj si impachetari si la sala-tinand cont de sfaturile ei. Aaaaa si cel mai important beau 2l de apa pe zi, ceea ce inainte era ceva SF pentru mine :)). Sunt incantata ca ma mentin!!!

Iti multumesc frumos de colaborarea avuta Lioara, mi-a fost de mare folos, esti o persoana profesionista si te voi recomanda cu mare drag si incredere de acum incolo!

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings