Tu ai răspuns. Mulțumesc!

Tu ai răspuns. Mulțumesc !

Bună dragilor. Revin cu informații asupra sondajului efectuat prin intermediul rețelelor de socializare Facebook și Instragam. Ma bucur că ați prezentat interes și ați răspuns într-un număr atât de mare. În continuare regăsiți și variantele corecte de răspuns , în opinia mea :d

Ce este mai plăcut pentru tine ?

Să mănânc un fursec Să fac o ora de cardio

Habar nu am ce răspuns să dau. Să mănânc un fursec ? Ador… Să fac o ora de cardio ? Mai sincer mie imi place pentru că am găsit modalitatea care mă avantajează, se văd rezultate și mă relaxează. Nu mai stau cocoțată pe banda de alergat să îmi dau duhul și să mă văd secundă de secundă în oglindă întrebându-mă „doamne Lioara cine te-a pus să mănânci ? Oare cât mai am de mers ? Oare nu este suficient 20 de minute ? Oare se ard grăsimile ? J) „. Da.. minunat. Însă ce fac astăzi ador. Zilnic între 40-1 oră/1oră și puțin merg în ritm alert , pot spune mă plimb , fără oprire, cu brațele în mișcare și pasul mare. A da..și nu mă opresc să stau pe bancă sau să mă uit ce frumos este cerul. Merg, merg, merg. Am descoperit această „mișcare” într-un city break în Portugalia unde am umblat …mult, foarte mult pe jos. Mâncam dimineața croaisant ( waw :d ) , paste, dulciuri … nebunii ; dar am slăbit din cauza clasicului mersul de jos. De atunci respect sfânt acest lucru și măcar așa mai văd și eu casele vecinilor, ce flori au în grădina, câți căței au și alte detalii minore care din mașina nici nu le observ.

Răspuns corect în opinia mea : să fac o ora de cardio

Cum te vezi peste 5 ani ?

Pe terasă la kfc La sala de fitness

Instagramul a răspuns la KFC, facebook-ul a răspuns sala de fitness. Depinde de rutina ta și de programul tau. Daca placerea ta culinara este KFC, atunci iti asumi. Mănânci mai mult și mai prost ? atunci stai mai mult în sala de fitness. Mănânci corect și echilibrat ? Atunci vei sta în sala de fitness atât cât îți determină o stare de bine, de energie, de tonifiere. Sunt cam complementare între ele 😀

Răspuns corect în opinia mea: la sala de fitness

De ce crezi că nu poți slăbi ?

Sunt prea obsedată Nu am legume

Nu ai legume ? Nu creddd astaaa :P. Dacă noi ducem lipsa de mâncare atunci eu mă dau bătută . Evident răspunsul corect este obsesia privind greutatea ta, dar fără fapte. Doar vorbe. Degeaba ne plângem zilnic dacă nu încercăm să schimbăm ceva în stilul nostru alimentar. Începe cu pași mărunți. Începe cu ceva ( consumul de apă, sport, orarul meselor, masa de cină ) și se vor vedea rezultate.

Răspuns corect în opinia mea: sunt prea obsedată

De ce crezi că optez mereu pentru un jurnal alimentar în perioada de menținere ?

Ca să îți cunosc frigiderul Să te felicit

Perioada de menținere este un moment în care eu déjà cunosc foarte bine profilul clientului. Cam știu ce mănâncă el/ea dar și familia sa. Deci nuuuuu, nu vreau să îi cunosc frigiderul. Vreau doar să zic felicitări. Pentru că o persoană care a ajuns déjà în perioada de menținere înseamna că da, a respectat tot programul. Iar această persoană sunt convinsă că nu va da cu piciorul muncii sale de până acuma.

Răspuns corect în opinia mea: – să te felicit

Când îl consum ( fursec ) ?

Dimineața Noaptea pe furiș

Nu am ce să comentez. În primul rând ce face fursecul acela la mine în casă ? Lioara, Lioara… păi da. Este o plăcere vinovată care se înțelege foarte bine cu cafeluța de dimineață. Important este să îți asumi consumul unor kilocalorii goale fără nici un pic, o sfărâmă de calități nutriționale. Așadar am făcut un pact : vrei fursec? Atunci doar dimineața ( între 06-07 la mine ) dar știi bine că în aceea zi îți vei mișca fundul de la biroul tău frumos și vei face mișcare. Un pact diabolic doar al meu :P.

Răpuns corect in opinia mea: – Dimineața

De ce „dietele” personalor publice nu sunt reale ?

Marketing Înfometare

Măi oamenilor, partea asta cu „slăbitul” ca și cel de „skin care” prinde bine. Bine de tot la public. Este de știut că tot ce are legatură cu S L Ă B I T U L atrage atenția instant. Ambele variante sunt reale. Marketing – dacă o vedetă va posta că ține un program X sau că consumă următoarele alimente pentru a slăbi tu îi vei da instant follow ( tu draga mea, nu tu- dragul meu 😛 ). Înfomatare ? O da, în special în capitala țării noastre este un concurs pe tema înfometării între ele, ” vedetele ” publice ale noastre.

Deci da, ambele variante sunt corecte.

Cum te vezi dimineața după o noapte nebună, plină de alcool ?

Învingător Urât și umflat

Nu zic nimic, doar să rețineți că, 1 gr de alcool pur are 7kca, lipidele 9 kca/gr, iar glucidele și proteinele 4 kca/1 gr.

Hmmm… să îngrașe mai mult alcoolul decât zahărul ? Consider ca doza consumului de alcool este la fel de importantă ca și frecvența sa. Încearcă să eviți consumul de tărie, bere și cocktailuri care sunt pline de zahăr ( ce amestec dom`le că eu amețesc déjà doar când mă gândesc ).

P.S Încearcă să consumi un pahar de prosecco pentru că are în jur de 77 kca/100 ml.

Răspunsul corect ar fi -Urât și umflat. Acuma depinde ce zice oglinda și cântarul tău.:D .

Care este alimentul vedetă în această vară ?

Mititeii Rucola

Ha ha ha. Dragi români autentici dar ce facem cu mititeii zis „micii” noștri preferați ? Ei.. eu zic așa : ambele pot fii alimentul vedetă în această vară. Mănânci un mic și probabil 2 caserole ( 200 gr ) de rucola. Merge nu ?:D

Dacă reușiți să cumpărați mititei de calitate și să evităm arderea lor pe grătar, eu zic că nu se întâmplă nimic dacă îi consumăm de 2 ori pe lună. DAR vă rog, fără cartofi prajiți în baie de ulei și fără extra sosuri . Rucola să stiti ca puteți consuma mai mult de 2 ori pe lună. Chiar și zilnic :D.

Acestea fiind zise, dacă ai gijă de sursa mititeilor, ambele variante sunt câștigătoare.

Ce credeți că este cel mai important ?

Numărul de kilograme în minus – centimetrii

Țin minte că acum câțiva ani în urmă citisem într-o carte următorul lucru: cel mai bun parametru pentru ați menține greutatea normală este să păstrezi din tinerețea ta (18-20 ani ) o fustă/pereche de blugi și să intre pe tine și acum. Evident că discutăm de o greutate normală, normoponderală . Chiar dacă ai născut și poate nu se mai așează atât de bine pe tine, ideea este să intre pe tine. Numărul kilogramelor în minus sunt importante, dar te pot păcăli mai ales dacă nu adopți un stil alimentar diversificat și echilibrat. În afară de primele zile cand slăbești mai mult ( elimini apă ), numărul centimetrilor reflectă strict reducerea țesutului adipos. În schimb te poți bucura că ai slăbit cele 5 kilograme dar fără să iei în calcul că poate cele 5 kilograme sunt conținutul intestinal, apă, masă musculară și poate puțin din grăsime. Deci răspunsul corect este – centimetrii.

Lioara
Lioara
Energie, perseverenta, munca si multa incredere in sine! Lioara - Consultant in Nutritie & Lifestyle - Nutritionist Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Privacy Policy Settings